Detský fanúšikovský tábor

Detský fanúšikovský tábor

Aj toto leto v rámci spolupráce s Jazykovou školou TARGET a detským centrom ZÁŽITKOVŇA (bývalá Legáreň) organizujeme letný tábor pre všetky kamzíčatá aj toto leto.

Tento denný letný tábor je vhodný pre dievčatá a chlapcov od 5 do 12 rokov a prebieha priamo v priestoroch zimného štadióna mesta Poprad. Hokejisti deťom osobne ukážu zázemie klubu ako skyboxy a kabínu, absolvujú rôzne športové tréningy na športoviskách v meste aj mimo Popradu, kde sa presunú klubovým autobusom a minimálne raz sa uprostred leta budú korčuľovať na ľade.

Deti okrem množstva pohybu čakajú aj aktivity iného druhu ako napríklad tlačová konferencia s hokejistami, mediálny deň, fotenie na vlastnú hokejovú kartičku alebo nahrávanie video relácie.

Pozor, nejde o hokejový kemp pre mladých hokejistov, ale o denný tábor pre všetky deti!

Účastníkov tábora čaká teda množstvo rôznorodých aktivít ako je pohyb, zábava, kreativita, ale aj jazykové zručnosti, napr. komunikácia so zahraničnými hráčmi. Nie je nutné vedieť korčuľovať ani mať hokejový výstroj. Stačia korčule , akákoľvek prilba a chuť na nové a netradičné zážitky!

Viac informácií o tábore, program a termín nájdete na stránke Zážitkovňa.